Turcia – Victorie importantă pentru echipa lui Giordan Watson

Echipa lui Giordan Watson are un început de sezon excelent în liga profesionistă din Turcia. Usak Sportif a obținut un succes important în deplasare, în cadrul etapei a 6-a din sezonul regulat.

Formația pregătită de Ozan Bulkaz a învins la Bandirma, pe Banvit – nimeni altcineva decât adversarul Stelei CSM EximBank București în EuroCup. Rezultatul final a fost de 73-67.

Titularizat la poziția 1, Watson a bifat 35 minute de joc. În această perioadăm el a avut 3/8 la aruncările de două puncte și 2/6 la cele de pe semicerc pentru un total de 12 puncte. A livrat 5 pase decisive și a terminat cu 2 recuperări și 3 posesii pierdute pentru 5 la eficiență.

Giordan Watson a fost jucătorul cu cele mai multe minute de joc și pase decisive, fiind al 2-lea marcator al lui Usak în această partidă. În vârstă de 30 ani, fostul jucător al Energiei Târgu-Jiu are medii statistice de 9.8 puncte, 3.0 pase decisive și 2.2 recuperări cu 1.4 posesii pierdute pentru 6.8 la eficiență în 25.4 minute pe partidă. El a jucat în toate meciurile lui Usak în acest sezon.

Usak Sportif are 4-1 la general și un meci amânat. Echipa lui Watson ocupă locul al 2-lea, în urma campioanei, Pinar Karsiyaka Izmir.

În cadrul etapei a 6-a din campionatul Turciei s-au consemnat victorii pentru Pinar Karsiyaka, Darussafaka Dogus și Galatasarat Istanbul, între echipele cu pretenții în actuala ediție de campionat. În schimb, s-au consemnat câteva rezultate puțin scontate, pe lângă eșecul lui Banvit.

Besiktas vs Anadolu Efes, scor 79-73
Demir INN vs Fenerbahce, scor 85-76

De asemenea, Trabzonspor – celălalt oponent al Stelei în EuroCup, a învins la Ankara pe Turk Telekom, scor 90-80. Este prima victorie în actuala ediție de campionat pentru formația din Trabzon.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.