Trey Thompkins aduce victoria lui Real Madrid cu două reușite de pe semicerc

Real Madrid a învins UCAM Murcia, scor 87-85, într-un meci contând pentru sezonul regulat al Ligii ACB – ediția 2017/18. Partida a avut loc duminică (10.12), la WiZink Center din capitala Spaniei și a avut nevoie de o repriză de prelungiri pentru stabilirea învingătoarei.

Trey Thompkins a fost eroul madrilenilor în această confruntare. Americanul de poziția 4 a marcat două coșuri de trei puncte cruciale pentru soarta confruntării.

Întâi, el a transformat o aruncare pe finalul timpului regulamentar, pentru a egala situația la 74. Acest coș a venit după o ratare de la linia de pedeapsă a celor de la Murcia. Oaspeții au ales să se apere în detrimentul unui fault jos.

Thompkins a ieșit la rampă și în finalul reprizei suplimentare. El a transformat o aruncare de trei puncte contestată, din aceeași zonă din care a marcat tripla cu care a trimis partida în prelungiri.

Jaycee Carroll a totalizat 17 puncte, Luka Doncic a adăugat 16 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive, 5 posesii pierdute, iar Trey Thompkins a încheiat cu 13 puncte pentru Real. În replică, olandezul Charlton Kloof – adversar al României în partida din 26 noiembrie la Cluj-Napoca – a replicat cu 19 puncte, Clevin Hannah – fost jucător în LNBM la Miercurea Ciuc – a adăugat 16 puncte, 5 pase decisive, iar Ovie Soko a totalizat 12 puncte, 5 recuperări penru Murcia.

În urma acestui rezultat Real Madrid își consolidează prima poziție în Liga ACB cu 10-1 la general. Formația antrenată de către Pablolaso continuă să evolueze fără Sergio Llull, Anthony Randolph, Gustavo Ayon și Ognjen Kuzmic. În schimb, UCAM Murcia are 5-6.

Foto&video: ACB.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.