Trento restabilește egalitatea în finala campionatului din Italia

Energia Trento a restabilit egalitatea în finala campionatului din Italia. Formația aflată la cel de-al 3-lea sezon în primul eșalon baschetbalistic din această țară a depășit pe Umana Reyer Venezia, scor 78-56, în Meciul 4 al seriei are va determina numele noii campioane a Italiei.

Jocul a fost controlat de Trento, formație ce s-a desprins la 22-9 în primele zece minute de joc. Au urmat 20 minute de joc în care Venezia a fost echipa mai bună și a reușit să se apropie pe tabela de marcaj la opt puncte cu zece minute înainte de final. Secvența decisivă a consemnat un parțial de 24-10 în favoarea gazdelor, care s-au desprins la peste 20 de puncte.

Shields Shavon
Dolomiti Energia Aquila Basket Trento – Umana Reyer Venezia
Playoff Gara 4
Lega Basket 2016/2017
Trento 16/06/2017
Foto Ciamillo-Castoria

Raportul recuperărilor a fost de 47-24 în favoarea învingătorilor. Trento a avut 32 vizite la linia de pedeapsă, de două ori mai multe decât a avut Venezia. În fine, gazdele au avut și procentaje mai bune la aruncările din acțiune.

Toto Forray, Diego Flaccadori, Dustin Hogue au avut câte 14 puncte, iar Joao Gomes și Shavon Shields au terminat cu câte 13 pentru învingători. Ariel Filloy a replicat cu 12 puncte, iar Melvin Ejim a închieiat cu 10 puncte, 7 recuperări pentru Venezia.

Scorul general a devenit 2-2. Seria se întoarce la Venezia. Finala se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri.

Foto: www.legabasket.it

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.