Trei partide din prima etapă a LNBM vor fi transmise în direct la TV

Duminică, 18 septembrie, va debuta sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin, iar DigiSport va televiza trei partide din prima etapă.

Duminică, de la ora 20, pe DigiSport 4, va fi transmis BCM U Pitești – Phoenix Galați.

Luni, 19 septembrie, vom avea două meciuri la TV. De la ora 18, SCM Timișoara – U-BT Cluj Napoca, iar de la ora 20, BC Mureș Tg. Mureș  – CSM CSU Oradea. DigiSport nu a anunțat încă pe ce canale vor fi transmise cele două partide.

Sezon transmisiunilor TV din baschet va debuta însă joi, 15 septembrie, de la ora 18, cu SuperCupa României dintre CSM CSU Oradea – U-BT Cluj Napoca.

Dacă vreți să fitți la curent cu toate transmiunile TV, accesați această pagină.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.