Trei jucători U23 completează lotul lui U-BT Cluj-Napoca

U-BT Cluj-Napoca a completat lotul de jucători cu trei sportivi sub 23 ani. Campioana României a anunțat cooptarea în lotul lărgit a următorilor sportivi: Camil Berculescu-Rovinaru, David Vida și Anders Teir.

Berculescu este jucător de pozițiile 2-3, măsoară 1.95 metri și are 19 ani. El a fost ultimul jucător la care s-a renunțat în echipa națională U20 masculin a României în această vară.

Teir este născut în anul 1997, are 1.98 metri și evoluează la pozițiile 2-3. În fine, Vida este născut în 199, are 1.98 metri și evoluează la poziția 3.

Principala opțiune ca român U23 va fi Nandor Kuti. Variantele de înlocuire sunt la aceeași poziție, astfel încât antrenorul Mihai Silvășan va putea să joace cu doi străini încă din primul sfert la perimetru.

În fine, staff-ul tehnic al Clujului a rămas neschimbat față de sezonul precedent.

Ardelenii se reunesc pe data de 10 august.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.