Trei echipe neînvinse după primele trei zile la Campionatul European U20 masculin Divizia B

Polonia, Croația și România sunt cele trei echipe rămase neînvinse după primele trei zile de întreceri la Campionatul European U20 masculin – Divizia B de la Oradea. Primele două a repurtat câte trei victorii, iar tricolorii au obținut două succese.

Reprezentativa Poloniei este la șefia Grupei A, acolo unde Belgia și Belarus au 1-1 la general, Finlanda are 1-2, iar Armenia are 0-2. În schimb, Croația are 3-0 în Grupa D, cea din care fac parte șase echipe. Aici Potrugalia și Kosovo au 2-1 la general, Ungaria și Irlanda sunt la 1-2, iar Moldova are 0-3.

România are 2-0 la general și se situează pe locul al 2-lea în Grupa C. Primul loc este deținut de Georgia, echipă ce are 2-1 la general, adică a disputat un meci mai mult. Albania și Macedonia au 1-1, iar Malta are 0-3.

Cea mai echilibrată și imprevizibilă situație se consemnează în Grupa B, acolo unde Rusia, Marea Britanie și Olanda și-au împărțit victoriile în duelurile directe. Primele două au 2-1, în vreme ce batavii și Slovacia au 1-1. În fine, Azerbaijan este la 0-2.

Primele două clasate în fiecare grupă se califică în sferturile de finală ale competiției. Locurile 3 și 4 vor juca în turneul locurilor 9-16, iar locurile 5 și 6 vor încheia evenimentul în turneul 17-21. La încheierea turneului de la Oradea, primele trei clasate vor obține promovarea în Divizia A la U20 masculin.

Situația în clasament, programul următoarelor meciuri, statistici și alte informații utile puteți găsi pe site-ul oficial al competiției – click AICI.

Foto: Alina Cojocaru (Federatia Romana de Baschet / Facebook)

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.