Trei noi achiziții pentru CSU Sibiu

CSU Sibiu a anunțat legitimarea a trei jucători. Este vorba despre un străin și doi autohtoni. Numele lor sunt Lawrence Kinnard, Wilhelm Brosser și Andrei Ene.

Kinnard, jucătorul american, născut pe 8 iulie 1986, măsoară 2,03m și joacă poziția 4. Ultimele două sezoane și le-a petrecut în Finlanda, dar a mai jucat și în Polonia. În sezonul trecut a jucat în medie 25 de minute și a avut medii statistice de 9,7 puncte, 5 recuperări pentru Lapuan Korkikobrat. Acesta este al 2-lea jucător cu experiență în baschetul finlandez legitimat de formația antrenată de Dan Fleșeriu în această vară.

De-a lungul carierei, Kinnard a bifat patru sezoane în primul eșalon din Polonia. El a mai avut experiențe în Cipru, dar și în SUA. Acest transfer este al 3-lea pe care Sibiul îl realizează în această vară la capitolul străini. Toți trei sunt nord-americani și se află la primul angajament în România. Ceilalți doi sunt Tyler Laser și Monyea Pratt. De asemenea, ardelenii au semnat un nou angajament cu Chris Cooper.

Devine limpede, prin transferurile efectuate până la această oră, că CSU Sibiu va miza pe calitate atletică și va încerca să abordeze un ritm de joc în mare viteză, toți străinii legitimați corespunzând acestor creiterii.

Cei doi jucători români transferați se potrivesc regulii autohtonului sub 23 ani.

Brosser are 21 ani, măsoară 1.98 metri și evoluează la pozițiile 2-3. El este anunțat drept unul dintre jucătorii pe care se va miza în rotația de bază în sezonul 2017/18. Acesta sosește de la U-BT Cluj-Napoca.

Ene are 22 ani, iar sezonul următor va fi singurul în care poate juca din postură de român U23. El măsoară 2.02 metri și este jucător de pozițiile 4-5. Ene sosește de la Ploiești.

Potrivit declarațiilor lui Horațiu Floca, CSU Sibiu nu va miza în prima parte a pregătitilor pe Dragoș Gheorghe, Mirel Dragoste și Wilhelm Brosser, aceștia fiind convocați la lotul universitar al României. Totodată, galben-albaștrii vor fi o perioadă și mai îndelungată fără Radu Paliciuc, dacă acesta va prinde lotul de 12 la EuroBasket 2017.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.