Tranziția și recuperarea ofensivă au facilitat Sibiului victoria în Meciul 1 al seriei cu BC Mureș

CSU Sibiu a avut avantaje importante în două aspecte ale jocului la victoria repurtată asupra lui BC Mureș. Meciul 1 al al acestei serii din primul tur al playoff-ului LNBM s-a încheiat cu scorul de 76-66.

Echipa lui Dan Fleșeriu a marcat 17 puncte după ce a izbutit o intercepție. Majoritatea acestor puncte au venit pe contraatac sau tranziție ofensivă. În replică, Mureșul a avut doar șase puncte marcate după intercepție. Interesant este că Sibiul a avut mai multe posesii pierdute decât Mureșul (15-13).

Celălalt aspect care a facilitat un avantaj major echipei sibiene constă în punctele înscrise după recuperare ofensivă. Raportul mingilor culese sub panoul advers a fost de 16-8. De pe urma recuperărilor ofensive Sibiul a înscris 18 puncte. În schimb, Mureșul a înscris 9 puncte.

BC Mureș a avut procentaj mai bun la aruncările din acțiune (46% față de 43%). CSU Sibiu a avut însă 64 aruncări din acțiune, față de cele 54 ale oaspeților.

Similar celor două confruntări directe din sezonul regulat, Sibiul a învins ținându-și adversarul sub 70 puncte marcate.

Foto: Dragoș Dumitru / CSU Fans Sibiu (Facebook)

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.