Tomislav Gabric a semnat cu Treviso, în al 2-lea eșalon din Italia

Tomislav Gabric, fost jucător la BCM U Pitești, a fost legitimt de către Treviso Basket. Croatul va evolua în playoff-ul celui de-al 2-lea eșalon baschetbalistic al Italiei.

Înalt de 2.04 metri, în vârstă de 22 ani, Gabric este jucător de poziția 4. El a avut 12.4 puncte, 5.2 recuperări și 1.5 pse decisive pentru BCM U Pitești în 34 partide disputate în actualul sezon în LNBM.

Ex-iugoslavul va juca pentru continuatoarea celebrului Benetton Treviso, într-un oraș cu o puternică tradiție baschetbalistică. În actuala stagiun, Treviso Basket a avut 21-9 la general și a câștigat prima poziție în Conferința Est din cadrul celui de-al 2-lea eșalon al baschetului msculin din Italia.

Prin prisma acestei poziționări, Treviso se duelează cu Lighthouse Trapani în optimile de finală, programate să demareze pe 30 aprilie.

Gabric este al 2-lea jucător al Piteștiului care semnează pentru o altă chipă pentru finalul acestui sezon competițional. Primul a fost bulgarul Pavel Marinov, legitimat de Lille Metropol Basket, în cel de-al 2-lea eșalon baschetbalistic al Franței.

Foto: BCM U Pitești (facebook)

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.