Titus Nicoară a semnat cu BCM U Pitești

Titus Nicoară este noul jucător al echipei BCM U Pitești. Baschetalistul în vârstă de 29 ani a reziliat contractul cu CSM CSU Oradea și s-a alăturat formației antrenate de către Hristu Șapera.

Jucătorul înalt de 2.03 metri, de poziția 4, a bifat 30 prezențe în ultima ediție de campionat, având medii de 7.8 puncte, 4.9 recuperări, 1.5 pase decisive, 0.9 intercepții și 0.9 capace pentru 9.6 la eficiență în 21:29 minute pe meci. În 11 prezențe la nivelul Basketball Champions League, Nicoară a avut medii de 6.3 puncte, 4.5 recuperări și 1.0 pase decisive pentru 7.5 la eficiență în 21.5 minute pe partidă.

Cariera lui Nicoară a cuprins următoarele echipe: CSM Oradea (trei perioade), Arkadia Traiskirchen (Austria), Gaz Metan Mediaș, respectiv Steaua CSM EximBank București.

A fost un weekend extrem de aglomerat în noutăți, atât la Oradea, cât și la Pitești. Bihorenii au prelungit contractele pentru Muhamed Pasalic, Andrei Mandache și Bogdan Țîbîrnă. În schimb, BCM U Pitești i-a legitimat pe Andriy Agafonov, Marius Ciotlăuș, iar Pavel Marinov a semnat cu Steaua CSM Eximbank București.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.