Timișoara se impune în confruntarea cu Dinamo București

BC SCM Timișoara a învins Dinamo București, scor 82-78, într-un meci contând pentru etapa a 13-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17. Partida a fost transmisă în direct la DigiSport.

Similar partidei de deschidere a rundei, desfășurată la Sibiu, gazdele s-au desprins la 15 puncte. Timișoara s-a desprins la 35-20 în primul act, însă Dinamo a revenit pe parcursul celui de-al 2-lea. Astfel, la pauză scorul era de 46-41.

În repriza a 2-a se părea că amfitrionii reușesc să se mențină în control, dublând avantajul avut la jumătatea confruntării. Scorul la intrarea în secvența decisivă era de 68-58.

Lucrurile s-au schimbat pe parcursul ultimelor zece minute. Dinamo a strâns la 79-77 și a beneficiat de două aruncări libere, prin Slobodan Dundjerski acesta a fost imprecis, marcând o singură aruncare liberă din patru de care a beneficiat, iar Timișoara s-a impus cu scorul de 82-78.

Octavian Popa Calotă a avut 23 puncte, 6 pase decisive, Mladen Jeremic a adăugat 17 puncte, Milos Komatina a terminat cu 15 puncte, iar Adrian Diaz a izbutit 11 puncte, 5 recuperări pentru învingători. În replică, Deven Mitchell a reușit 21 puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive, Marko Sutalo a adăugat 17 puncte, iar Slobodan Dundjerski a izbutit 16 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive pentru Dinamo.

BC SCM Timișoara are un bilanț general de 6-6 la general după acest succes. Alb-violeții ajung la 5-1 în jocurile disputate la Sala Constantin Jude.

Dinamo București are 2-9 la general și rămâne fără victorie în deplasare, având 0-5 la general.

În ultimul meci pe anul 2016, Timișoara se deplasează la Craiova, pe 28 decembrie. În schimb, Dinamo va primi vizita lui BCM U Pitești, pe 22 decembrie. Ambele jocuri vor fi transmise la DigiSport.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.