BC Timișoara introduce bilete la meciurile pe care le găzduiește

BC Timișoara a decis ca din sezonul competițional 2015/16 să perceapă o taxă tuturor celor care intenționează să urmărească meciurile echipei alb-violete. Leii din Banat introduc o taxă de 5 lei pe bilet pentru intrarea în Sala Constantin Jude la meciurile formației amintite.

Această decizie vine într-un moment în care formația alb-violetă participă în cupele europene. De asemenea, ea coincide cu dispariția celeilalte echipe timișorene de baschet masculin din primul eșalon al României, BC Timba. În plus, lotul de jucători al formației pregătite de către Dragan Petricevic se anunță deosebit de competitiv. Practic tot atâtea motive pentru conducerea clubului bănățean să introducă, finalmente, taxa pentru intrarea la meci.

De notat că cel puțin în jumătatea de vest a țării, în speță la Cluj, Oradea, Târgu-Mureș, Sibiu, Mediaș, se percepe bilet de mai mulți ani. De altfel, prin dispariția Asesoftului și prin măsura luată de conducerea BC Timișoara, sunt șanse foarte mari (rămâne să așteptăm informațiile oficiale) ca toate echipele din LNBM să perceapă taxe, sub formă de bilete sau abonamente, la meciurile din primul eșalon baschetbalistic al României. Practic aceasta este cea mai firească formă prin care publicul larg recompensează sportivii, antrenorii și cluburile pentru efortul depus, respectiv pentru spectacolul oferit.

Abonamentele pentru meciurile echipei alb-violete în sezonul 2015/16 au prețul de 100 lei. În perioada 12-25 august acestea se vând în exclusivitate celor care au avut abonament și în sezonul precedent, pentru ca din 26 augut ele să se vândă tuturor celor care doresc să asiste la jocurile de pe teren propriu ale Timișoarei.

În fine, conform presei locale, managerul Leontin De Maio a anunțat că BC Timișoara va lansa un nou site oficial, „mai curat, cu informații ușor de accesat, interactiv, un site care să se ridice la înălțimea așteptărilor.”

Citiți și

De ce să plătim bilet la meciurile de baschet

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.