Timișoara bifează prima victorie stagională

BC SCM Timișoara a repurtat primul succes stagional. Echipa antrenată de Nenad Mandic a învins Dinamo București, în capitală, la ultimul joc al etapei a 2-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17.

Partida a fost la discreția alb-violeților. Aceștia au controlat jocul și s-au impus cu scorul de 73-64. Confruntarea a fost transmisă în direct la DigiSport 3.

Bănățenii s-au instalat la conducere din primul sfert și au reușit să se desprindă la șase puncte. Diferența a continuat să urce, la jumătatee partidei scorul fiind de 42-33.

Repriza a 2-a a demarat favorabil echipei gazdă. Dinamo a fost aproape să anuleze întreg deficitul, apropiindu-se la o singură posesie, scor 54-51, cu zece minute înainte de final. Secvența decisivă a aparținut vizitatorilor, aceștia refăcând diferența consemnată la pauză.

Timișoara a avut procentaje mai bune la aruncările din acțiune. De asemenea, alb-violeții au dominat la recuperare (39-23). În plus, echipa lui Nenad Mandic a avut un avantaj important la puncte macate din spațiul de trei secunde (38-24).

Mladen Jeremic a avut 23 puncte, 6 recuperări, Milos Komatina a adăugat 22 puncte, iar Octavian Popa Calotă a terminat cu 13 puncte și 6 recuperări. Timișoara a jucat în opt oameni.

Marko Sutalo și Joe Tomazsson au avut câte 14 puncte fiecare. Cel din urmă a adăugat și 7 pase decisive. De notat că Dinamo a rotit opt jucători, cu mențiunea că Sebastian Ionescu a avut două minute de joc.

Herbert Graham și Rajko Kljajevic sunt noutățile lui Dinamo București față de jocurile din presezon. Ei i-au înlocuit pe Danilo Mijatovic și Sead Hadzifejzovic.

BC SCM Timișoara are 1-1 la general. În schimb, Dinamo are 0-1. Pentru ambele echipe urmează primul tur de Cupa României. Bănățenii se duelează cu BC Olimpic Baia Mare, iar bucureștenii se vor confrunta cu BC CSU Sibiu.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.