Timba Timișoara a legitimat un jucător U23 cu dublă cetățenie

Timba Timișoara a anunțat legitimarea lui Alon Sonnenfeld. Sportivul amintit are dublă cetățenie, israeliană-română, dar se află la primul contact cu baschetul românesc.

Sonnenfeld are 22 ani și evoluează la pozițiile 1-2. El măsoară 1.83 metri și sosește de la Elitzur Maccabi Ashkelon, în cel de-al 3-lea eșalon din Israel. Această echipă s-a clasat pe locul 6 în conferința Sud a acestui campionat.

Reamintim faptul că Timba a anunțat până la această oră prelungirea contractelor pentru Mario Lazăr, Robert Medgyesy și Marius Deconescu, jucători care au contribuit la câștigarea Ligii 1 – ediția 2016/17.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.