Timba Timișoara a anunțat legitimarea lui Liviu Rotariu

Timba Timișoara a anunțat legitimarea lui Liviu Rotariu. Acesta sosește de la Politehnica Iași.

În vârstă de 23 ani, Rotariu a jucat aproape întreaga carieră la Iași. El a început sezonul precedent alături de BCM Olimpic Baia Mare, formație de care s-a despărțit la scurt timp după startul sezonului competițional 2016/17. De altfel, Liviu Rotariu a disputat două meciuri în uniforma maramureșenilor.

Rotariu devine cel de-al 3-lea jucător transferat de Timba în această vară. Primii doi au fost Alon Sonnenfeld (israelian-român) și Bogdan Popescu).

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.