Timba a dispus de Poli Iași în deschiderea zilei a 2-a la turneul final al Ligii 1 masculin

Timba Timișoara a înregistrat cel de-al 2-lea succes la turneul final al Ligii 1 pentru echipele cu drept de promovare, în ediția de campionat 2016/17. Bănățenii au surclasat Politehnica Iași, scor 95-71.

Jocul a fost la discreția bănățenilor. Aceștia au construit un avantaj consistent pe parcursul primei reprize, care s-a încheiat cu scorul de 51-34. Repriza secundă nu a adus schimbarea. Secvența a 3-a s-a încheiat la diferență de 17 lungimi în favoarea Timbei, echipă ce a mărit ecartul în sfertul decisiv.

Mirko Kovac a totalizat 24 puncte, 9 recuperări, 3 pase decisive, Marius Deconescu a adăugat 20 puncte, iar Branko Cuic a contabilizat 19 puncte, 12 recuperări și 8 pase decisive pentru învingători. În replică, Jermale Jones a reușit 15 puncte, Liviu Rotariu a adăugat 13, iar Adrian Roșu a încheiat cu 10 puncte pentru moldoveni.

Timba are 2-0 la general și urmează să se dueleze cu CN Aurel Vlaicu în ultima zi a turneul final de la Arena de Baschet din București. Echipa antrenată de Bogdan Murărescu are șanse foarte mari să promoveze în LNBM.

În schimb, Politehnica Iași are 1-1 la general. Formația moldavă urmează să se dueleze cu Cuza Sport Brăila în ultima zi, fiind vorba despre un meci ce ar putea fi decisiv în perspectiva promovării în prmul eșalon al țării.

Al 2-lea meci al zilei a 2-a opune pe Cuza Sport Brăila și CN Aurel Vlaicu. Partida se dispută cu începere de la ora 20, în direct la DigiSport 2.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.