Thomas de Thaey îl înlocuiește pe Lamont Mack la Timba

Thomas de Thaey este noul jucător al Timbei Timișoara. Originar din Belgia, acesta are 26 ani, măsoară 2.03 metri și evoluează la poziția 4. El îl înlocuiește pe Lamont Mack, jucător ce nu a trecut testele medicale.

Noul jucător al Timbei a jucat în NCAA, pentru ca la nivel profesionist să evolueze în țara natală pentru Telenet Oostente, Antwerp Giants și Leuven Bears. El a fost campion al Belgiei în 2013, tot atunci cucerind și cupa aceleiași țări.

Mișcări de trupe pe ultima sută de metri în lotul BC Timba Timișoara, echipa noastră fiind nevoită să schimbe jucători….

Posted by BC Timba Timisoara on 14 Septembrie 2017

Totodată, Tamas Boloni a fost legitimat de Timba Timișoara. Acesta îl înlocuiește pe Marius Deconescu, ajuns la Dinamo București.

În altă ordine de idei, Timba a anunțat că va participa la un turneu de pregătire organizat la Debrecen, cu participarea formației locale, nou promovată în prima ligă din Ungaria, maghiarii de la Jaszbereny, respectiv Tsmoki Minsk, din Liga VTB.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.