Thomas Heurtel este MVP-ul lunii februarie în Euroliga masculină

Thomas Heurtel, conducătorul de joc al lui Anadolu Efes Istanbul, a fost desemnt cel mai bun jucător (MVP) al lunii februarie în Euroliga masculină.

Francezul a avut medii statistice de 16.7 puncte, 10.7 pase decisive și un coeficient de 23.0 la eficiență pe parcursul celei de-a 2-a luni din anul calendaristic 2017. Heurtel a fost principalul pasator al Euroligii în februarie și al 4-lea marcator. Thomas și-a eglt recordul personal de pase decisive într-un meci, având 15 astfel de reușite în victoria obținută la Belgrad.

Mai important decât propria statistică, constă în faptul că jucătorul amintit și-a ghidat echipe spre trei victorii din tot atâtea meciuri disputate. Este vorba despre succese în compania Stelei Roșii Belgrad, lui EA7 Milano, respectiv Baskoniei.

În vârstă de 28 ani, Heurtel măsoară 1.89 metri și evoluează la poziția 1. El are 23 meciuri jucate în actuala ediție a Euroligii și are medii statistice de 14. puncte, 6.0 pase decisive, 1.8 recuperări, 0.9 intercepții și 14.4 la eficiență.

Acesta este cel de-al 3-lea sezon al lui Heurtel alături de Anadolu Efes. El are șase sezoane în Euroligă la activ cu 134 meciuri jucate și medii pe carieră de 10.0 puncte, 5.6 pase decisive și 2.2 recuperări pe partidă.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.