Tayloe Taylor a semnat în Elveția

Tayloe Taylor a fost legitimat de Union Neuchatel, din Elveția. Amricanul a jucat un cea de-a 2-a parte a sezonului 2016/17 pentru SCM Universitatea Craiova.

El a avut medii de 15.0 puncte, 5.0 pase decisive, 3.5 recuperri și 1.8 intercepții pntru 17.4 la eficiență. Taylor a fost liderul echipei oltene la pase decisive, intercepții și eficiență.

Noua echipă a lui Taylor a fost sfert finalistă în ultima ediție de campionat din Elveția. Neuchatel a fost campioană a Elveției în 2011 și a cucerit cupa în 2013, respectiv supercupa în 2014. De asemenea, a pierdut două finale de campionat în 2012 și 2016.

Tayloe Taylor este al 2-lea străin din lotul Craiovei din ultimul sezon care a semnat un angajament. Primul a fost Jamar Abrams, legitimat în prima ligă a Germaniei, Giessen 46ers.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.