Szabolcs Santa a avut o contribuție importantă la victoria lui BC Mureș în Meciul 4 al seriei cu CSU Sibiu

Szabolcs Santa a fost unul dintrei cei mai productivi jucători al lui BC Mureș în Meciul 4 al seriei cu CSU Sibiu, din primul tur al playoff-ului LNBM. Partida s-a încheiat cu scorul de 70-62 în favoarea vicecampioanei.

Titularizat la poziția 5, Santa și-a egalat recordul personal stagional de intercepții cu patru astfel de mingi obținute. El a avut 3/4 la aruncările din acțiune și a încheiat cu 6 puncte în 22 minute de joc.

Sportivul originar din Tîrgu Mureș, campion național în urmă cu șase ani alături de U Mobitelco Cluj-Napoca, a terminat partida cu 8 recuperări (3 ofensive) și o pasă decisivă. El a încheiat jocul cu un indice de 16 la eficiență și a avut 14 la +/-.

De notat, așadar, faptul că Santa a terminat meciul cu 16 la eficiență având doar patru aruncări la coș.

Un alt aspect interesant legat de aportul lui Santa în această serie este legat de indicele +/- al acestui jucător. El are o medie de 13.0 la acest capitol în condițiile în care are o medie de 19:11 minute pe partidă. Santa a terminat fiecare meci din această serie în notă pozitivă la +/-: 8 în Meciul 1, 10 în Meciul 2, 20 în Meciul 3, respectiv 14 în Meciul 4.

Santa are medii de 5.3 puncte, 5.8 recuperări, 1.8 intercepții și 0.8 pase decisive cu 1.8 posesii pierdute pentru 9.3 la eficiență în seria cu Sibiul. El are 56% la aruncările din acțiune și 50% la linia de pedeapsă.

Foto: Csaba Toth / www.bcmures.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.