Un nou succes pe teren propriu pentru BC SCM Timișoara

BC SCM Timișoara a depășit BCM U Pitești, scor 88-67. Meciul contează pentru etapa a 27-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17.

Bănățenii au deschis jocul foarte bine, construind un avantaj de 13 puncte în primul sfert. În continuare, BC SCM Timișoara a menținut un avantaj confortabil, ecartul maxim consemnat fiind de 30 puncte. Învingătorii au fost superiori la toate capitolele statistice. Includem aici procentaje la aruncări, recuperări, pase decisive, mingi câștigate și pierdute.

Mladen Jeremic a avut o nouă prestație de excepție. El a înscris 33 puncte, stabilind a 2-a performanța individuală stagională. Prima, 36 punce, a fost reușită de același jucător într-un meci pierdut la Cuj-Napoca.

Adrian Diaz a adăugat 16 puncte, 9 recuperări pentru amfitrioni. Remarcabil a fost jocul lui Lucas Tohatan, autor a 8 puncte, 3 pase decisive, 2 intercepții pentru 9 la eficiență în 26 minute de joc.

În replică, Vincent Hunter a totalizat 15 puncte. Alți trei jucători au marcat peste 10 puncte pentru argeșeni.

Timișoara a jucat fără Jonte Flowers, Octavia  Popa Calotă  și Dominique Rambo. Antrenorul Tudor Costescu a beneficiat de serviciile a patru jucători străini și a avut doar opt jucători la dispoziție pentru acest meci.

Pitești a evolut fără Aleksandar Kostoski, accidentat pe finalul meciului din etapa precedentă. Astfel și Hristu Șapera a rotit doar patru jucători străini în acest meci.

BC SCM Timișoara are 12-11 la general și se menține la o singură victorie în urma locului 4. BCM U Pitești are 10-13, suferă al 4-lea eșec consecutiv și rămâne la două victorii în urma locului 5.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.