Stojan Ivkovic, antrenorul Ungariei, a vorbit despre meciul cu România de la EuroBasket 2017

Stojan Ivkovic, antrenorul echipei naționale a Ungariei, a participat la conferința de presă oficială ce a urmat victoriei pe care această formație a obținut-o în compania Cehiei la EuroBasket 2017. Rezultatul final a fost de 85-73.

Tehnicianul ex-iugoslav cu cetățenie maghiară a fost chestionat în mod deosebit despre meciul următor, cel cu România, al 4-lea în Grupa C pentru ambele formații, la EuroBasket 2017. Iată ce a spus Ivkovic:

„Federațiile din Ungaria și România au o relație excelentă de mai mulți ani. Există respect de ambele părți, sunt convins de acest lucru. Primele reprezentative au jucat meciuri amicale între ele de fiecare dată în ultimii ani, cu excepția acestuia, când am aflat că ne vom întâlni direct la turneul final. Mulțumesc încă o dată Federației Române pentru felul în care ne tratează.

Sunt convins că vor fi multe pasiuni și va fi cu totul altfel decât unul obișnuit. Vreau să câștig. Îmi doresc să avem cu toții parte de o zi frumoasă. Sper că toată lumea se va gândi mâine la baschet.”

Născut la Dubrovnik, Stojan Ivkovic este un cunoscut al lui Marcel Țenter. Cei doi selecționeri au o relație bună, ei fiind colegi de echipă în anii 90, preț de două sezoane, la Szolnok Olaj KK.

Întreaga conferință de presă pote fi urmărită în link-ul de mai jos.

Sursă video: FIBA.basketball

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On Stojan Ivkovic, antrenorul Ungariei, a vorbit despre meciul cu România de la EuroBasket 2017

  • Atit Vojvoda cit si Ivkovici au răspuns cursiv în maghiara deși protocolul prevede ,,first english,,. Pină la urma ținând cont ca au trecut 48 de ani de la ultima lor victorie îi putem înțelege!
    Bine ca nu au trecut 99 de ani.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.