Stojan Ivkovic a demisionat de la cârma lui Szolnok Olaj KK

Campioana Ungariei continuă parcursul împiedicat din acest sezon competițional. Szolnok Olaj KK a cedat la Szeged, scor 98-97, după prelungiri, în etapa a 12-a din sezonul regulat al competiției interne.

Formația amintită a pierdut pe terenul unei echipe alcătuite din jucători străini care au evoluat în Liga Națională. Este vorba despre Ivan Lilov – 25 puncte, 5 pase decisive, Marko Boltic – 21 puncte, 9 recuperări, 7 pase decisive, Andrija Ciric – 16 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive, respectiv Nenad Sulovic – 13 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive.

De cealaltă parte, David Vojvoda a avut 28 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive. La Szolnok a jucat și croatul Luksa Andric, autor a 11 puncte, 7 recuperări.

În urma acestui rezultat, antrenorul Stojan Ivkovic a demisionat de la cârma lui Szolnok. Croatul cu cetățenie maghiară, care a calificat naționala Ungariei la EuroBasket 2017 a demisiont și la precedentul eșec din campionatul maghiar, dar atunci cererea sa nu a fost luată în considerare de clubul din Szolnok. De această dată demisia a fost acceptată, conform celor spuse de Zoltan Toth, președintele clubului.

După acest eșec Szolnok are 6-6 în campionatul maghiar, unde de situează pe locul al 7-lea. În Basketball Champions League, echipa amintită are 1-10. 

De notat că și Szeged are tot 6-6 în liga maghiară la ora actuală.

Locul lui Ivkovic a fot luat de Zoran Kmezic, cel care a fost promovat de la echipa de tineret a clubului.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.