Liga 1 masculin. Știința administrează prima înfrângere celor de la Timba Timișoara

Invincibilitatea Timbei Timișoara a luat sfârșit duminică. Bănățenii au pierdut partida din deplasare cu Știința București, suferind prima înfrângere din actualul sezon al Ligii 1 de baschet masculin.

”Bufnițele din Regie” s-au impus cu 85 – 75 (30 – 13, 29-21, 13-17, 13-24). A fost un meci în care Știința a condus timp de 39 minute și jumătate, grație și unui parțial de 18 – 0, care a dus scorul la 28 – 5 în primul sfert al întâlnirii. Mai mult, gazdele au marcat 57% dintre aruncprile din acțiune încercate, cu 20% mai mult decât adverasul, și au dominat lupta din zona de 3 secunde (46 recuperări și 42 puncte).

stiinta bucuresti

Dragoș Onea a fost principalul realizator al Științei, cu 23 puncte. Acestora le-a a adăugat 8 recuperări și 4 pase decisive. Antonio Năsturescu a marcat 16 puncte și a pasat decisiv de 5 ori, iar Andrei Neagu și Cezar Bărăgău câte 13. Cel din urmă a terminat în double double, reușind și 15 recuperări. Tot un double double a reușit și Anton Diaconescu, cu 11 puncte și 10 mingi prinse la panou.

Mirko Kovac a fost cel mai bun jucător al Timbei, cu 18 puncte, 5 recuperări și 6 intercepții. Desan Kovacevic a avut 16 și 5 recuperări, iar Robert Medgyesy 14 puncte.

În urma acestui rezultat, în clasamentul Grupei 1, Timba are un bilanț de 5 victorii și o înfrângere, și se menține pe prima poziție, în timp ce Știința are 3 victorii și tot atâtea meciuri pierdute și urcă pe locul secund.

În etapa următoare, Timba va juca cu CN Aurel Vlaicu, iar Știința cu Politehnica Iași.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.