Stephen Curry stabilește un nou record absolut de reușite de trei puncte

Stephen Curry a stabilit un nou record absolut la capitolul aruncări de trei puncte. Primul meci după ce și-a încheiat seria de jocuri cu cel puțin o reușită de pe semicerc a consemnat 13 reușite de la mare distanță pentru superstarul lui Golden State Warriors.

Curry a doborât astfel recordul absolut deținut de el însuși, Kobe Bryant și Donyell Marshall. Ei au avut câte un meci cu 12 triple marcate.

„Mi-am făcut autocritica după acel meci. Au urmat două zile de antrenamente în care aruncarea a funcționat. Încerc să nu reacționez drastic la performențe negative. Încerc să fiu același indiferent ce scrie pe statistica mea. Desigur, atunci când am un astfel de meci în care nu marchez nimic e limpede că nivelul de concentrare este altul pentru următorul meci.”

A fost cel de-al 7-lea meci din cariera lui Stephen Curry în NBA cu cel puțin 10 coșuri de trei puncte marcate.

Curry a avut 13/17 la aruncările de trei puncte. El a stabilit recordul cu 2:23 minute rămase din meciul cu New Orleans Pelicans, scor 116-106.

Golden State are 5-2 la general după acest rezultat. În schimb, New Orleans ajunge la 0-7.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.