Stefan Pot a semnat cu FMP

Stefan Pot, campion al României în anul 2015, alături de CSU Asesoft Ploiești, a fost legitimat de FMP Belgrad. Finalista campionatului Serbiei l-a acontat pe jucătorul amintit de la Partizan Belgrad.

În sezonul 2016/17, Pot a avut medii statistice de 5.3 puncte, 2.2 pase decisive și 1.9 recuperări pe partidă în Liga Adriatică. El a jucat în sezonul amintit sub comanda lui Aleksandar Dzikic.

Pot măsoară 1.96 metri și este fundaș. El are 23 ani și a mai evoluat pentru Spartak Subotica, Novi Sad, Vojvodina Srbijagas, Metalac Valjevo, respectiv Mladost Zemun.

Foto: Cătălin Soare

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.