Stefan Markovic a semnat cu Khimki Moscova

Khimki Moscova a oficializat legitimarea lui Stefan Markovic. Sârbul a semnat un contract pe două sezoane și va evolua în următoarea ediție a Euroligii masculine, din postură de cel mai bun pasator din istoria EuroCup.

În vârstă de 29 ani, Markovic sosește de la Zenit St. Petersburg. El a avut medii de 11.9 puncte, 9.1 pase decisive, 3.3 recuperări și 1.4 intercepții în ultima ediție EuroCup. Înalt de 1.96 metri, Stefan Markovic este fundaș și poate fi utilizat inclusiv la poziția 2, chiar dacă aruncarea de la distanță este departe de a fi punctul său forte.

De-a lungul carierei, Markovic a jucat pentru Atlas, Hemofarm, Benetton Treviso, Valencia Basket, Unicaja Malaga, Banvit Bandirma și ultima dată pentru Zenit. Stefan este cel mai bun pasator din istoria EuroCup și al 2-lea în ierarhia intercepțiilor.

El este component de bază al echipei naționale a Serbiei din anul 2009, având câte un argint continental (2009), mondial (2014) și olimpic (2016).

Foto: eurocupbasketball.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.