Steaua Roșie Belgrad are cea mai mare medie de asistență în Euroligă

Șase echipe au o medie de peste 10.000 spectatori pe partidă în actuala ediție a Euroligii. Site-ul eurohoops.net a prezentat o ierarhie legată de acest aspect, iar Steaua Roșie Belgrad ocupă prima poziție.

Suporterii reprezentantei Serbiei susțin propria favorită în medie câte 15.500 pe meci. Sursa citată notează faptul că media ar fi chiar mai mare dacă Steaua Roșie ar fi disputat și meciul cu Alba Berlin la Kombank Arena și nu la Pionir. De altfel, pe lângă popularitatea extraordinară de care se bucură Steaua Roșie în capitala Serbiei, un avantaj major îl reprezintă faptul că această echipă joacă în cea mai mare sală din Euroligă. În calcul nu a fost luat meciul pe care belgrădenii l-au susținut fără spectatori ca urmare a incidentelor consemnate la meciul cu Galatasaray, desfășurat la Istanbul, unde s-a consemnat decesul unui suporter al sârbilor.

redstar

Locul al 2-lea în această ierarhie revine lui Fenerbahce Ulker Istanbul. Echipa lui Zeljko Obradovic are o medie de 12.200 spectatori. Interesant este faptul că în meciurile din TOP 16 absolut toate jocurile desfășurate la noua Ulker Arena s-au disputat cu casa închisă.

Podiumul este completat de campioana în exercițiu a Europei. Maccabi Tel-Aviv are o medie de 11.100 spectatori pe meci în actuala ediție a Euroligii.

Lista celor șase care au peste 10.000 spectatori în medie pe meci în actuala ediție a Euroligii este completată de către Panathinaikos Atena (10.800, cu precizarea că elenii nu au jucat încă pe teren propriu cu Real Madrid și FC Barcelona), Real Madrid (10.400), respectiv Zalgiris Kaunas (10.200).

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.