Steaua Roșie Belgrad a câștigat primul meci al semifinalei Ligii Adriatice cu Buducnost

Steaua Roșie Belgrad a câștigat Meciul 1 al seriei cu Buducnost Podgorica, contând pentru semifinalele Ligii Adriatice. Meciul s-a desfășurat în capitala Serbiei, în cursul zilei de duminică (19.03) și s-a încheiat cu scorul de 82-67.

Partida a fost controlată de formația antrenată actualmente de către Dejan Radonjic. Scorul pe sferturi confirmă acest lucru, belgrădenii câștigându-le pe toate patru cu 21-17, 22-14, 19-18, respectiv 20-18.

Marko Simonovic și Marko Guduric au avut câte 18 puncte, iar Ognjen Kuzmic a adăugat 14 puncte pentru învingători. De cealaltă parte, Owen Klassen a avut 12 puncte, iar Nemanja Vranes a terminat cu 11 puncte pentru Buducnost.

Scorul general a devenit 1-0 în favoarea Stelei Roșii. Meciul 2 se va disputa pe 28 martie, la Podgorica. Se joacă pe sistemul cel mai bun din trei meciuri.

Câștigătoarea Ligii Adriatice va primi un wildcard de participare în următoarea ediție a Euroligii masculine.

Foto www.aba-liga.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.