Steaua Roșie Belgrad a câștigat Meciul 1 al finalei Ligii Adriatice

Steaua Roșie Belgrad a câștigat meciul de deschidere al finalei Ligii Adriatice. Campioana Serbiei a învins-o pe cea a Croației, scor 81-66.

Meciul desfășurat la Belgrad a demarat în nota de dominare a lui Cedevita Zagreb, care s-a desprins la 27-16 în primul sfert. Lucrurile s-au schimbat semnificativ în continuare. În sferturile 2 și 3 cumulat s-a consemnat un parțial de 50-27 în favoarea sârbilor, care au controlat și finalul partidei cu o apărare productivă.

Charles Jenkins a totalizat 20 puncte, 5 pase decisive, Nate Wolters a adăugat 14 puncte, 6 pase decisive, 5 recuperări, iar Ognjen Kuzmic a terminat cu 14 puncte, 5 recuperări și 3 intercepții pentru învingători. Replica a venit de la Marko Tomas, autor a 14 puncte, 5 recuperări, respectiv Miro Bilan cu 12 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive pentru Cedevita.

Scorul general este de 1-0. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Meciul 2 are loc marți (11.04). De notat că întreaga finală, adică o serie de cel mult cinci meciuri, se desfășoară pe parcursul unei singure săptămâni calendaristice!

Câștigătoarea Ligii Adriatice obține dreptul de participare în următoarea ediție a Euroligii masculine.

Foto: aba-liga.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.