Steaua Roșie Belgrad s-a calificat în finala Ligii Adriatice pentru a 3-a oară consecutiv

Steaua Roșie Belgrad s-a calificat în finala Ligii Adriatice – ediția 2016/17. Campioana Serbiei a învins Buducnost Podgorica, scor 82-59, în meciul decisiv. Acesta s-a desfășurat marți (04.04), la Belgrad.

Jocul a avut parte de două reprize diametral opuse. Steaua Roșie conducea la pauză cu scorul de 35-29, însă în repriza secundă s-a consemnat un parțial de 47-30. De notat că în sfertul al 3-lea elevii lui Dejan Radonjic au marcat 32 puncte, iar în secvența decisivă a încasat doar opt puncte.

Charles Jenkins a totalizat 17 puncte, 6 pase decisive și 3 intercepții, Marko Simonovic a adăugat14 puncte, iar Ognjen Kuzmic a terminat cu 13 puncte și 10 recuperări pentru învingători. James Reynolds și Boris Savovic au avut câte 16 puncte pentru Buducnost.

Scorul general al seriei a fost de 2-1 în favoarea Stelei Roșii.

Steaua Roșie se califică pentru a 3-a oară consecutiv în finala Ligii Adriatice. Este a 4-a finală din istoria clubului. În 2013 a pierdut-o, dar în 2015 și 2016 a triumfat.

În marea finală, Steaua Roșie Belgrad se duelează cu Cedevita Zagreb. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Cele două au disputat și finala din 2015, când scorul general a fost de 3-1 în favoarea sârbilor.

Foto: Crvena Zvezda mts / aba-liga.com
Video: aba-liga.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.