Steaua Roșie Belgrad s-a apropiat la o victorie de un nou trofeu în Liga Adriatică

Steaua Roșie Belgrad a câștigat Meciul 2 al finalei Ligii Adriatice – ediția 2016/17. Campioana Serbiei s-a impus în duelul cu Cedevita Zagreb, scor 84-73.

Jocul a fost controlat de elevii lui Dejan Radonjic. Aceștia au construit un avantaj de 11 puncte în prima secvență. Ecartul a crescut la 23 de lungimi, scor 57-34, după 20 minute de joc, pe fondul unei execuții ofensive de excepție.

Steaua Roșie a controlat avantajul în secvența a 3-a, pentru ca Cedevita să înjumătățească deficitul în ultimele zece minute de joc, fără a putea pune cu adevărat în dificultate formația belgrădeană.

Charles Jenkins a totalizat 16 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive, Nate Wolters a adăugat 14 puncte, 5 pase decisive, iar Nemanja Dangubic a terminat cu 12 puncte, 3 intercepții și 2 pase decisive pentru învingători. De cealaltă parte, Miro Bilan a reușit 12 puncte, RaShad James a adăugat 11 puncte, iar Ryan Boatwright și James Shurna au avut câte 10 puncte pentru Cedevita.

Scorul general a devenit 2-0 în favoarea sârbilor. Aceștia sunt la o singură victorie de cel de-al 3-lea titlu consecutiv în Liga Adriatică.

Meciul 3 se dispută joi (13.04), la Zagreb, fiind decisiv pentru Cedevita. Eventualul Meci 4 se va disputa vineri (14.04), tot în Croația. Jocul decisiv ar urma să se dispute în ziua de Paște (duminică, 16.04), la Belgrad.

Câștigătoarea Ligii Adriatice obține dreptul de participare în următoarea ediție a Euroligii masculine.

Foto aba-liga.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.