Steaua, record de puncte marcate în victoria cu Baia Mare

Steaua CSM Eximbank a învins pe BCM Olimpic Baia Mare cu 119 – 68. Steliștii au stabilit un nou record de puncte marcate de o echipă într-un meci. Precedenta performanță aparținea Sibiului, care a reușit 106 puncte, tot contra băimărenilor. 

Steaua a început cu formula de bază, dar a oferit jucătorilor de pe banca de rezerve aproape acelați numpr de minute ca și titularilor. Rezervele gazdelor, în frunte cu Levi Szijarto și Nikola Jevtovic, au înscris 73 puncte. Sârbul a terminat cu 22 puncte și 8 recuperări, iar românul a avut 14 puncte și 4 pase decisive.

Cătălin Baciu a reușit un double double, cu 10 puncte și tot atâtea recuperări. David Dudzinski a marcat 14 puncte, iar Nikola Malesevic 12.

Georges Darwiche a terminat cu 10 puncte și 8 pase decisive. Vlad Negoițescu a avut 11 puncte, iar Vlad Petrache și Bogdan Popa câte 8.

Luka Pajkovic a fost cel mai bun marcator de la Baia Mare, cu 23 puncte. Marko Pavlovic a reușit 11 puncte, Michael Smith 11, iar Lucian Țibîrnă 9.

Este al treilea meci în care Steaua înscrie peste 100 de puncte, după cel din tur cu Baia Mare (102) și cel cu Craiova (101).

În urma acestui rezultat, Steaua ajunge la un bilanț de 10 victorii și o singură înfrângere, în timp ce Baia Mare a suferit cel de-al 10-lea eșec. În etapa următoare, Steaua va juca la Sibiu, iar Baia Mare acasă, cu Craiova.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.