Steaua CSM EximBank București s-a reunit

Steaua CSM EximBank București s-a reunit în cursul serii de miercuri (05.08). Militarii au efectuat o primă ședință de antrenament în Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu.

Noul staff tehnic, alcătuit din Hristu Șapera (principal), Claudiu Fometescu (asistent, confirmat din sezonul trecut), respectiv Rade Pavlovic (preparator fizic) s-a întâlnit cu aproape toți jucătorii aflați sub contract.

Singura absență a fost cea a pivotului Chris Cooper. Acesta se va alătura echipei cât de curând.

După antrenament, întregul colectiv de jucători, împreună cu staff-ul tehnic și managementul, au urmărit împreună meciul echipei de fotbal Steaua București în Liga Campionilor.

Formația din capitală se va pregăti pe plan local în prima săptămână, pentru ca între 13 și 26 august să se pregătească la Zlatibor, în Serbia. Aici sunt programate cel puțin trei meciuri de pregătire. Unul dintre acestea va fi în compania lui EWE Baskets Oldenburg, formație înscrisă în EuroCup.

Lotul Stelei CSM EximBank București:

Fundași – Marko Marinovic, Mihai Paul, Pankracije Barac, Levente Szijarto
Extreme – Denis Ikovlev, Adrian Roșu, Bill Amis
Pivoți – Chris Cooper, Titus Nicoară, Ionuț Drăgușin
Tineri – Andrei Iliescu, Bogdan Popa, Ionuț Berceanu

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On Steaua CSM EximBank București s-a reunit

  • Imi place cum prezinti echipele: fundasi, extreme, pivoti si….tineri…saracii de ei, chiar ca nu au un rol semnificativ in echipa din pacate.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.