Steaua CSM EximBank București continuă cu același staff tehnic

Steaua SM EximBank București a anunțat continuarea colaborării cu tandemul Jukka Toijala – Sașa Ocokoljic. Părțile au convenit asupra unui angajament pentru sezonul competițional 2017/18.

În vârstă de 45 ani, Toijala este un antrenor finlandez foarte bine cotat în țara sa natală, acolo unde a câștigat trei campionate. El a venit la cârma militarilor în cea de-a 2-a jumătate a sezonului competițional pecedent și a ghidat Steaua spre finala Ligii Naționale de baschet masculin.

Foto: Cronos/Catalin Soare

Ocokoljic are 40 ani și va continua activitatea de antrenor asistent. El a jucat și antrenat în prealabil în România, la CSU Asesoft Ploiești. De notat că sub comanda lui Ocokoljic a fost câștigat ultimul titlu al defunctei grupări prahovene. Sașa s-a alăturat Stelei împeună cu Toijala, cei doi urmând să continue buna colaborare ce a demarat în luna februarie a acestui an.

Sub comanda tandemului Toijala – Ocokoljic, Steaua CSM EximBank București a disputst 20 meciuri oficiale. Militarii au câștigat 12 dintre ele și au obținut calificarea în finala Ligii Naționale. ei doi sunt responsabili pentru prima finală disputată de roș-albaștri în cadrul proiectului dezvoltat împreună cu CSM București.

De asemenea, staff-ul tehnic îi va cuprinde pa Roland Anzur, Claudiu Ilina și Sergiu Mușat. Cei trei se vor ocupa de pregătirea fizică a sportivilor formației roș-albastre.

De notat că de-a lungul proiectului Steaua CSM EximBank București, au fost schimbați mai mulți antrenori. Este vorba despre Mladen Jojic, Niksa Bavcevic, Hristu Șapera și Claudiu Fometescu.

Toijala este al 3-lea antrenor principal străin în actuala configurație a Ligii Naționale de baschet masculin. Ceilalți doi sunt John Tsirogiannis (Iași, grec), respectiv Rami Hadar (Craiova, israelian).

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.