Steaua CSM EximBank București și U BT Cluj-Napoca se duelează din nou

Steaua CSM EximBank București și U BT Cluj-Napoca se duelează într-un meci contând pentru etapa a 5-a din sezonul regulat al Ligii Naționale – ediția 2015/16. Partida a fost amânată, deoarece la data programării inițiale, 28 octombrie 2015, formația din capitală a avut programat un meci în EuroCup.

Este un meci ce opună două dintre cele patru echipe cu cinci înfrângeri la activ. Cu alte cuvinte un duel între două dintre fruntașele Ligii Naționale la ora actuală, două dintre principalele favorite la titlul național în actuala ediție.

Steaua are în componență șapte jucători străini, iar la ultimele două partide oficiale nu a fost utilizat Paul Graham. De asemenea, a absentat Levi Szijarto, jucător ce se confruntă cu o mai veche problemă medicală.

U BT Cluj are șase străini, însă Branko Jorovic va absenta fiind accidentat. Ardelenii așteaptă diagnosticul în urma anallizelor efectuate la genunchiul sportivului ex-iugoslav. Presa din Cluj a semnalat faptul că este vorba despre o leziune la ligamentul încrucișat anterior (ACL). Dacă doagnosticul va confirma că este vorba despre ruptură atunci Jorovic va fi operat, lucru sinonim cu finalul sezonului pentru el.

Meciul se dispută miercuri (20.01), cu începere de la ora 17:30 și se desfășoară la Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul, din București. Confruntarea va fi transmisă în direct la DigiSport și va consemna introducerea lui Costel Cernat în Hall of Fame-ul Stelei.

În afara acestei partide este o singură altă confruntare rămasă nedisputată la data programării inițiale. Vorvbim despre duelul dintre BC Mureș și Steaua CSM EximBank București, contând pentru etapa a 6-a. Acesta se va desfășura peste o săptămână, adică miercuri (27.01), în „Junglă”.

De notat că ulterior datei de 27 ianuarie se vor desfășura cinci etape în decursul a două săptămâni. Programul este următorul:

Etapa 18 – 30 ianuarie
Etapa 19 – 3 februarie
Etapa 20 – 6 februarie
Etapa 21 – 10 februarie
Etapa 22 – 13 februarie

Faza a 2-a în sezonul regulat al Ligii Naționale este programată să demareze pe 20 februarie.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.