Steaua CSM Eximank București continuă cu Negoițescu, Fraseniuc și Baciu

Steaua CSM EximBank București a anunțat continuarea colaborării cu Vlad Negoițescu, Iuri Fraseniuc și Cătălin Baciu. Primii doi au semnat contracte pe două sezoane, iar cel din urmă are contract valabil, semnat încă din vara trecută.

Negoițescu a jucat la poziția 3 după venirea lui Jukka Toijala și Sașa Ocokoljic la cârma echipei. El poate fi utilizat și la poziția 4. El a avut medii de 2.6 puncte și 1.0 recuperări pentru 3.3 la eficiență în aproape șapte minute pe partidă. Procentajele sale au fost impresionante în ultimul sezon (70% la două puncte, 46% la trei puncte).

Fraseniuc s-a alăturat militarilor în a 2-a jumătate a sezonului 2016/17. El a jucat 20 meciui în uniforma roș-albaștră și a avut mdii de 6.6 puncte și 2.8 recuperări pentru 6.5 la eficiență în aproape 20 minute pe meci.

Baciu a jucat 30 meciuri în ultima ediție de campionat. El a avut medii de 7 puncte, 3.6 recuperări și 0.5 capace pentru 8.5 la eficiență în aproape 15 minute pe prtidă. El a avut 62% la aruncările din acțiune.

Steaua CSM EximBank va continua colaborarea cu trei jucători români 🇷🇴! Catalin Baciu mai are un an de contract cu…

Posted by Steaua Baschet on 12 Iulie 2017

Negoițescu are două sezoane la activ în uniforma Stelei. Baciu are unul, iar Fraseniuc s-a alăturat bucureștenilor în a 2-a jumătae a sezonului precedent.

În ceea ce îl privește pe Fraseniuc, conform prevederilor regulamentului specific al FIBA Europe Cup, nu va putea fi utilizat sub formă de jucător autohton.

De notat că Steaua CSM EximBank a anunțat continuarea colaborării cu Ionuț Georgescu la nivel administrativ și a confirmat întreg staff-ul tehnic cu care s-a calificat în finala LNBM. În plus, militarii au prelungit contractul lui Marius Runkauskas pentru următorii doi ani.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.