CSM Steaua București a învins Phoenix Galați în deschiderea etapei a 6-a

CSM Steaua București a depășit Phoenix Galați, scor 92-66, în jocul de deschidere al etapei a 6-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18. Partida a fost transmisă în direct la DigiSport.

Partida a fost la discreția militarilor care s-au desprins decisiv încă din primele minute de joc. Secvența inaugurală s-a încheiat cu scorul de 31-15. Ecartul a continuat să crească în sfertul al 2-lea, scorul la jumătatea partidei fiind de 50-24.

Oaspeții au redus din deficit, marcând mai multe puncte în cel de-al 3-lea sfert decât în primele 20 minute de joc efectiv. Scorul la intrarea în secvența decisivă era de 67-49. Ultimul act a fost dominat de formația antrenată de Jukka Toijala, diferența a ercat din nou și meciul s-a încheiat cu scorul de 92-66.

Steaua a avut 60% la aruncările din acțiune, incluzând 70% la încercările de două puncte. Militarii au bifat doar cinci vizite la linia de pedeapsă. În schimb, Galațiul a avut doar 34% din acțiune și a terminat cu 17/26 la aruncările libere. De asemenea, echipa lui Florin Nini a avut avantaj la recuperare ofensivă (17-12).

Dragan Zekovic a totalizat 19 puncte, 4 pase decisive, Jason Boone a adăugat 12 puncte, 7 recuperări, iar Luka Lapornik și Georges Darwiche au avut câte 11 puncte fiecare pentru învingători. În replică, Tony Gugino a avut 15 puncte, 5 recuperări, Cameron Rundles a adăugat 13 puncte, iar Sead Hadzifezovic a terminat cu 10 puncte și 7 recuperări (toate ofensive).

În urma acestui rezultat ambele formații au 4-2 la general. Competiția se întrerupe pentru a permite echipei naționale să se pregătească de jocurile din campania de calificare la FIBA Basketball World Cup 2019. Următorul joc al ambelor echipe este programat pentru începutul lunii decembrie.

Articole din aceeași categorie

2 comentarii On CSM Steaua București a învins Phoenix Galați în deschiderea etapei a 6-a

  • Bravo jorj.
    Ai avut fluenta și eficlienta în joc..
    Felicitari!

  • Asta este aceeasi echipa galateana care a invins oradea, etapa trecuta ? Ciudata schimbare de atitudine….
    Excelenta prestatia lui Darwiche. In ciuda detractorilor, masura cubromanul U 23 da rezultate : Darwiche, Varna, Brosser sunt alti 3 tineri jucatori care demonstreaza ca pot face pasul catre prima liga, daca li se acorda sanse. Si , sigur in acest sezon vor mai aparea si altii. Bineinteles nu iau in calcul pe cei care au confirmat deja : Kuti, Nicolescu si Dragoste

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.