CSM Steaua București s-a impus pe terenul Timbei Timișoara

CSM Steaua București EximBank a obținut primul succes în deplasare din actuala ediție a Ligii Naționale de baschet masculin. Formația pregătită de Jukka Toijala a învins pe terenul Timbei Timișoara, scor 84-62.

Bănățenii au deschis jocul extrem de bine, instalându-se la conducere grație unei productivități ofensive remarcabile. Timba conducea cu scorul de 25-18, cel mai mare ecart înregistrat în favoarea oamenilor lui Dan Ionescu. Situația s-a schimbat din sfertul al 2-lea, în cadrul căruia s-a consemnat un parțial de 31-8 în favoarea militarilor. Aceștia au realizat un alt parțial, de 19-9, în secvența a 3-a, astfel încât între minutele 11 și 30 s-a înregistrat scorul de 50-17!

Ultimul act a revenit celor de la Timba, autori a 20 puncte, cu patru mai mult decât oaspeții. Acest lucru nu avea cum să schimbe situația în mod decisiv.

Militarii au avot procentaje mai bune la aruncările de două puncte, respectiv la linia de pedeapsă și au dominat la recuperare ofensivă (14-6). În plus, s-a consemnat un raport dublu de posesii pierdute (9-19), dublat de unul de 14-2 la intercepții, toate în favoarea învingătorilor.

Dragan Zekovic a totalizat 20 puncte, 8 recuperări, Brandon Taylor a adăugat 18 puncte, 9 recuperări, 4 pase decisive, Pavel Marinov a încheiat cu 13 puncte, 7 pase decisive, 5 recuperări, Cătălin Baciu a reușit 10 puncte, 6 recuperări, iar Georges Dawriche a încheiat cu 10 puncte, 6 pase decisive, 3 recuperări și 2 intercepții.

Cameron Naylor a replicat cu 17 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, Pavle Reljic a adăugat 16 puncte, 5 recuperări, iar Robrt Medgyesy a terminat cu 12 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive pentru Timba.

CSM Steaua București are 6-3 la general. În schimb, Timba Timișoara a ajuns la 2-6, cu un meci amânat. În cadrul etapei a 10-a, militarii primesc vizita lui BCMU FC Argeș Pitești, iar „urșii” se deplasează la Oradea.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.