CSM Steaua București s-a impus în duelul cu BC Mureș

CSM Steaua EximBank București a depășit BC Mureș într-un meci din etapa a 3-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18. Partida transmisă în direct la DigiSport s-a încheiat cu scorul de 85-70.

Militarii au construit un avantaj consistent din prima repriză. Ofensiva roș-albaștrilor a fost extrem de productivă în primele 20 minute de joc, la capătul cărora tabela de marcaj indica scorul de 56-38.

Repriza secundă a început modest pentru gazde, care au marcat doar opt puncte în sfertul 3. Astfel, ecartul s-a înjumătățit cu zece minute înainte de final. Secvența decisivă a fost controlată de băieții lui Jukka Toijala, care s-au desprins în învingători.

BC Mureș a dominat la recuperare ofensivă (14-4), însă CSM Steaua a terminat cu 54% la aruncările din acțiune și 77% la linia de pedeapsă, față de 38% și 68% pentru ardeleni. De notat că Steaua a marcat zece coșuri de trei puncte, de două ori mai mult decât oaspeții.

Brandon Taylor a reușit 22 puncte, 7 pase decisive, Luka Lapornik a adăugat 13 puncte, 5 recuperări, alți cinci jucători având cel puțin șapte puncte marcate pentru învingători. În replică, Jonathan Person a avut 13 puncte, 4 pase decisive, iar Milivoje Mijovic, Dino Pita, Deven Michell și Aleksandar Mladenovic au avut câte 12 puncte fiecare în contul Mureșului.

CSM Steaua București are 2-1 la general. În schimb, BC Mureș are 1-2.

Foto: Cătălin Soare / www.cronosmedia.ro

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.