Statisticile seriei CSU Sibiu vs BC Mureș

CSU Sibiu și BC Mureș merg în joc decisiv în cadrul seriei de playoff din primul tur al ediției 2016/17 în Liga Națională de baschet masculin. Trecem în revistă mediile statistice de bază consemnate în cele patru partide care ne-au condus spre această situație.

Victoriile obținute de CSU Sibiu s-au consemnat în Meciurile 1 și 3. În schimb, BC Mureș s-a impus în Meciurile 2 și 4. Așadar, galben-albaștrii au învins în deschiderea dublelor întâlniri, iar vicecampioana s-a impus în închiderea acestora. Meciul 5 se va disputa la distanță de 72 ore față de ultimul meci, astfel încât recuperarea fizică și mentală poate să joace un rol important.

Un alt rol important ar putea să-l joace avantajul terenului popriu. Am remarcat acest lucru în avancronica seriei ce opune formațiile amintite.

Iată cifrele:

BC CSU SIBIU BC MUREȘ
70,3 Puncte 74,5
88,5 Posesii 83,3
16,0 2 Pt 19,8
45,7 2 Pt % 49,4
7,3 3 Pt 7,5
26,9 3 Pt % 38,0
16,5 1 Pt 12,5
69,5 1 Pt % 69,4
36,8 R 38,3
14,5 R.O. 11,5
22,3 R.D. 26,8
16,5 P.D. 12,0
6,8 M.C. 7,8
14,8 M.P. 15,0
72,0 Eff. 82,5

De notat că CSU Sibiu a avut mai multe posesii în toate meciurile din această serie de playoff. Galben-albaștrii au obținut mai multe recuperări ofensive în fiecare partidă.

Fără îndoială media de puncte este mult ridicată de faptul că în Meciul 3 s-a jucat o repriză suplimentară. Dacă se anulează punctele marcate în cele cinci minute suplimentare, mediile de puncte marcate de cele două echipe sunt: 66.5 puncte pe meci pentru CSU Sibiu, respectiv 71.2 pentru BC Mureș.

Foto: Jeff Warder

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.