S-a dat startul competiției de mini baschet (U12) masculin, grupa roșie și galbenă

Luni (03.07), la Mangalia, a demarat ultima parte a festivalului național de baby și mini baschet – ediția 2017. Aceasta este rezervată competiției U12 masculin, grupele roșie și galbenă.

Această întrecere aliniază la start 75 de echipe. De notat că în grupa roșie sunt înscrise 32 echipe, iar în cea galbenă participă 43. Evenimentul se întinde pe parcursul întregii săptămâni, jocurile din grupe desfășurându-se în primele zile ale întrecerii. Fazele superioare, incluzând finala și jocuril de clasament se dispută vineri (07.07) și sâmbătă (08.07).

Reamintim că pe parcursul primei săptămâni s-a desfășura competiția de baby baschet (U10) masculin și feminin. Întrecerile au fost adjudecate de CSU Ploiești, respectiv Dan Dacian București. În cadrul celei de-a 2-a săptămâni s-a desfășurat întrecerea de mini baschet (U12) feminin, adjudecată de Sportul Studențesc București, respectiv grupa albastră la mini baschet (U12) masculin.

Mangalia găzduiește Campionatul Național de baby și mini baschet pentru a 3-a oară consecutiv. Este probabil cel mai mare – ca număr de participanți – eveniment sportiv organizat pe teritoriul României destinat copiilor sub 12 ani.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.