Start pozitiv de sezon pentru Malcolm Armstead

Malcolm Armstead, conducătorul de joc naturalizat al echipei naționale a României, a debutat cu dreptul în noua ediție de campionat din Turcia. El a ajutat-o pe Yesilgiresun să învingă pe Gaziantep cu scorul de 92-85.

În 36 minute de joc, Armstead a avut 4/10 la aruncările de trei puncte, 2/7 la două puncte, respectiv 4/4 la linia de pedeapsă pentru un total de 20 puncte. El a adăugat 5 pase decisive și 3 recuperări cu două posesii pierdute pentru un indice de 14 la eficiență.

Astfel, Yesilgiresun are 1-0 la general în Turcia.

Celălalt fundaș naturalizat din echipa națională a României, Giordan Watson a avut 11 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă în 28 minute de joc la meciul pierdut pe terenul echiupei Le Portel, scor 75-81. Meciul contează pentru etapa a 3-a din sezonul regulat al LNB Pro A.

De notat că în această partidă a evoluat și Gerald Lee. Fostul pivot al Asesoftului și Stelei a avut 13 minute de joc fără să puncteze.

Le Mans Sarthe are 2-1 în campionatul din Franța. Această echipă se va duela cu CSM CSU Oradea în Basketball Champions League.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.