Start în competiția de mini baschet feminin și Grupa Albastră la masculin

Săptămâna a 2-a la Campionatul Național de baby și mini baschet – ediția 2017 este rezervată competiției de mini baschet (U12) feminin. De asemenea, în perioada 26 iunie – 1 iulie se desfășoară și Grupa Albastră contând pentru întrecerea de mini baschet (U12) masculin. Întrecerile se desfășoară la Mangalia.

Un număr de 64 echipe feminine au fost înscrise la mini baschet – ediția 2017. Participă ehipe din capitală, Ardeal, Banat, Oltenia, Moldova și Dobrogea. În schimb, Grupa Albastră la masculin participă un număr de 72 echipe. Toate rezultatele sunt postate în timp real pe site-ul www.frbaschet.ro.

Reamintim că în cursul săptămânii trecute s-a desfășurat întrecerea de baby baschet. La masculin a triumfat CSU Ploiești, iar l-a feminin s-a impus ACS Dan Dacian București.

În cursul săptămânii următoare, mai exact între 3 și 8 iulie 2017, tot la Mangalia, se va desfășura competiția de mini baschet masculin (U12) – ediția 2017, Grupa Roșie și Galbenă.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.