Spurs joacă pentru prima dată în formulă completă. Situația în NBA după aproape trei săptămâni!

San Antonio Spurs au disputat primul joc în actualul sezon în formulă completă. Tony Parker și Danny Green au revenit în angrenajul formației antrenate de către Gregg Popovich, aceasta impunându-se în duelul texan, disputat în deplasare, cu Houston Rockets. Rezultatul final a fost de 106-100.

Kawhi Leonard a avut 20 puncte, 3 intercepții, LaMarcus Aldridge a ad[ugat 16 puncte, 10 recuperări, 3 capace, Tony Parker a încheiat cu 16 puncte, Pau Gasol a reușit 15 puncte, 7 recuperări, 6 pase decisive și 2 capace, iar Manu Ginobili a bifat 12 puncte pentru învingători. Spurs au avut zece marcatori în acest meci.

De cealaltă parte, Eric Gordon a izbutit 27 puncte, 5 recuperări de pe bancă, iar James Harden a mai reușit un triple-double cu 25 puncte, 13 pase decisive și 11 recuperări.

Situația în NBA după jocurile de sâmbătă (12.11):

Clasament NBA - 12.11.2016

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.