Spurs îl înving din nou pe LeBron

San Antonio Spurs au învins pe Cleveland Cavaliers, scor 92-90, într-un meci din sezonul regulat al ligii profesioniste nord-americane de baschet masculin – ediția 2014/15. Texanii au profitat de problemele lui LeBron James din finalul partidei pentru a se impune la diferență minimă.

Superstarul lui Cleveland a pierdut posesia de trei ori în ultimele 94 secunde de joc efectiv, incluzând o situație consemnată la ultima posesie a meciului. LeBron a pierdut mingea în fața lui Tim Duncan, cel din urmă izbutind intercepția pentru a garanta succesul campioanei NBA.

leonard_lebron

Spurs au realizat un parțial de 6-2 cu care au trecut definitiv în avantaj pe finalul timpului regulamentar de joc. San Antonio a beneficiat pe finalul jocului de puncte din partea tridentului Duncan – Parker – Ginobili.

Duncan a totalizat 19 puncte, 10 recuperări, dar și șase posesii pierdute. Boris Diaw a contribuit cu 19 puncte, 7 pase decisive și 6 recuperări, iar Kawhi Leonard a terminat cu 12 puncte, 10 recuperări, 4 pase decisive și 4 intercepții pentru învingători.

Anderson Varejao a avut 23 puncte, 11 recuperări și 2 capace, Kyrie Irving a adăugat 20 puncte, iar LeBron James a bifat 15 puncte, 9 pase decisive și 6 recuperări cu 5 posesii pierdute pentru Cleveland.

În urma acestui rezultat, San Antonio are 7-4 la general, iar Cleveland ajunge la 5-5.

Milwaukee Bucks au depășit pe Brooklyn Nets, la Barclays Center, cu scorul de 122-118. Meciul a avut nevoie de trei reprize de prelungiri și a consemnat victoria lui Jason Kidd împotriva echipei alături de care a jucat două finale NBA și cu care și-a început cariera de antrenor.

Debutantul Jabbari Parker a avut 23 puncte și 7 recuperări pentru învingători. Brook Lopez a avut 26 puncte și 7 recuperări cu 7 posesii pierdute pentru Nets.

După acest meci, Milwaukee are 7-5 la general, în timp ce Brooklyn are 4-7.

Foto: Jason Miller/Getty Images

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.