Spanoulis ghidează Olympiacos spre victorie în decisivul cu Efes

Olympiacos Pireu a câștigat Meciul 5 al seriei cu Anadolu Efes Istanbul, din playoff-ul Euroligii de baschet masculin – ediția 2016/17. Formația elenă s-a impus cu scorul de 87-78. Partida a fost transmisă în direct la DigiSport.

Jocul a fost deosbit de echilibrat și a curpins multiple schimbări la conducere. Grecii au terminat primul sfert în avantaj, scor 25-21, după care Efes a replicat și a intrat în avantaj la vestiare, scor 41-37.

Sfertul al 3-lea a cuprins o nouă schimbare, elenii preluând inițiativa pe tabela de marcaj, scor 63-58. Elevii lui Giannis Sfairopoulos au controlat finalul partidei, desprinzându-se la nouă lungimi cu două minute înainte de final. Turcii nu au mai putut reveni.

Vassilis Spanoulis a totalizat 22 puncte, 6 pase decisive, Georgios Printezis a adăugat 14 puncte, iar Erick Green a terminat cu 10 puncte pentru învingători, care au avut un procentaj net superior la aruncările de două puncte. În replică, Cedi Osman a totalizat 11 puncte, alți cinci jucători având câte 10 puncte marcate fiecare pentru Efes.

Scorul general a fost de 3-2, similar precedentei serii de playoff ce a opus aceste echipe, în urmă cu patru ani.

Final Four-ul se va desfășura la sfârșitul celei de-a 3-a săptămâni din luna mai a acestui an. Aici, Olympiacos se va dula cu CSKA Moscova pentru un loc în finala competiției. Cealaltă semifinală opune pe Real Madrid și Fenerbahce Istanbul. Final Four-ul este găzduit la Istanbul.

Foto: euroleague.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.