Spaniolii, rușii și turcii cu prima șansă pentru a se califica în sferturile de finală din EuroCup

Valencia Basket a spulberat pe Bayern Munchen, scor 80-58, într-un meci contând pentru prima manșă din optimile de finală ale EuroCup. Partida a avut loc miercuri (04.03), în Spania.

Bojan Dubljevic a avut 18 puncte, 6 recuperări, iar Pau Ribas a adăugat 16 puncte pentru Valencia. În replică, Vasilije Micic a avut 19 puncte pentru Bayern.

Astfel, deținătoarea trofeului are un avantaj de 22 puncte înaintea jocului revanșă, programat a se desfășura în Bavaria, peste o săptămână. Alături de performanța ibericilor s-au putut remarca succesele înregistrate de ruși în deplasare.

Lokomotiv Kuban s-a impus la limită pe terenul celeilalte echipe germane, Brose Baskets. Rezultatul final a fost de 80-78. De asemenea, Unics Kazan a triumfat la Cantu, scor 70-64.

Pe de altă parte, turcii au șanse de a avansa cu două echipe în sferturile de finală. Banvit Bandirma a depășit pe Virtus Roma, scor 71-55, pentru ca Pinar Karsiyaka să încheie la egalitate prima manșă a dublei cu Lietuvos Rytas, scor 81-81.

În fine, Gran Canaria s-a impus pe terenul Cedevitei Zagreb, scor 84-76.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.