Spania s-a revanșat cu Belgia

Spania s-a revanșat în fața Belgiei pentru eșecul suferit în cel de-al 2-lea joc de pregătire din ceastă vară. Campioana Europei s-a impus cu scorul de 88-72.

Willy Hernangomez a totalizat 20 puncte pentru învingători. El a fost secondat de fratele său, Juancho, autor a 14 puncte. Tot 14 puncte a avut și Marc Gasol. În replică, Jonathan Tabu a terminat cu 14 puncte, iar Pierre Antoine Gillet a încheiat cu 12 puncte și 9 recuperări.

Spania vine la Cluj-Napoca pentru faza grupelor de la EuroBasket 2017. Antrenorul Sergio Scariolo are la dispoziție un lot de jucători alcătuit pe jumătate din baschetbaliști cu angajament în NBA. Cealaltă jumătate este compusă din sportivi cu contracte la echipe din Euroligă.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.