Slovenia a învins Grecia la EuroBasket 2017

Slovenia a obținut cea de-a 3-a victorie la EuroBasket 2017. Formația antrenată de către Igor Kokoskov s-a impus în duelul cu Grecia, scor 78-72.

Jocul a demarat în nota de dominare a slovenilor care s-au desprins la zece lungimi pe parcursul primului sfert, scor 23-13. Elenii au înjumătățit deficitul până la pauză, după care au peluat inițiativa, grație unui început de sfertul al 3-lea excelent. Astfel, cu zece minute înainte de final tabela de marcaj indica scorul de 58-52 în favoarea Greciei.

Cele două echipe au mers cap la cap în secvența decisivă, însă Slovenia a realizat un parțial de 16-6 cu care s-a terminat confruntarea. Edo Muric a pus șase puncte pe tabela de marcaj pentru sloveni în ultimele minute ale confruntării, incluzând un coș de trei puncte prin care și-a adus echipa definitiv la conducere.

Grecia a avut 3/20 la trei puncte, iar raportul vizitelor la linia de pedeapsă a fost favorabil Sloveniei cu 30-14 în condițiile în care ambele echipe au terminat meciul cu 42% la aruncările din acțiune.

Luka Doncic a totalizat 22 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive pentru învingători. El a fost secondat de Goran Dragic, autor a 20 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive. Acesta a bifat al 3-lea meci consecutiv cu cel puțin 20 puncte marcate. Dragic se află la ultimul eveniment pentru echipa națională.

În replică, Kostas Sloukas a avut 18 puncte, 6 pase decisive, Georgios Printezis a adăugat 10 puncte, 10 recuperări, iar Nikos Pappas și Georgios Papagiannis au avut câte 10 puncte fiecare pentru Grecia.

În urma acestui rezultat Slovenia are 3-0 la general. În schimb, Grecia are 1-2. Elenii au suferit al 2-lea eșec consecutiv.

Foto: FIBA.basketball

Articole din aceeași categorie

2 comentarii On Slovenia a învins Grecia la EuroBasket 2017

  • Una din gazdele fel mai bine cotate, având jucători experimunități nu reușește sa își valorifice statutul. Și noi suntem nemulțumiți de ceea ce am realizat!!

  • Scuze pentru erori. Atit de scriere cit și vizavi de faptul ca Grecia nu este gazda.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.